Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak már ezzel?...

Viki233 kérdése:

Mit csináljak már ezzel? Samsung s 5230 a többi lent

Figyelt kérdés
fel telepítettem a new pc studiot és próbálom az usb drivert is a cdről de nem reagál a cd. hol találok egy megfelelő usb drivert a telóhoz? keresgéltem már a neten is összevissza de nem találok:((((((( pls segítsetek
2010. nov. 16. 09:51
 1/5 anonim válasza:

Töröld a fenébe. Én azt csináltam. Rádugod a telót a gépre, az megkeresi hozzá a megfelelő illesztőprogramot (vagy mit) beállítod hogy háttértárként kezelje a telefonod, azt cső!

Nem kell itt programokkal ba..akodni. :)

2010. nov. 16. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem szólóval. Amúgy meg nekem úgy sikerült megcsinálnom hogy először a cd lévó new pc studiot telepítettem fel és utána a kábel driverét, és így már minden működött. Kb 1 napig használtam a new pc stúdiót aztán töröltem is fenébe és úgy használom mint az elöttem szóló.
2010. nov. 16. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok, pontosabban elöbb a kábel drivert aztán a pc stúdiót.
2010. nov. 16. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:
de nem engedi telepíteni a drivert:S és mikor csatlakoztatom a telót a géphez akkor próbálja telepíteni de nem sikerül
2010. nov. 16. 15:18
 5/5 bp1985 ***** válasza:
A cd-t dobd ki, az sem ér semmit a csomagból. Fogod, letöltöd a netről. Nem mindenféle ilyen olyan oldalról, hanem a samsung oldaláról,és menni fog.
2010. nov. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!