Melyik telefon jobb? LG gs290, LG GD510 POP vagy Samsung S5230 Star?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 19:45
1/10 anonim válasza:
Gd510 pop a jobb szerintem de ez csak az én véleményem
Ha felértéklesz azt köszönöm
2/10 A kérdező kommentje:
szerintem is az jobb. de barátom mindig mondogatja hogy az LG f*s.. a samsung sokkal jobb.. stb.. nemtudom, hogy melyiket vegyem meg :(
2010. nov. 15. 19:49
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
és miért hagyjuk?? az miért nem olyan jó? és ti melyiket választanátok?
2010. nov. 15. 19:53
5/10 anonim válasza:
mert játéktelefon. semmit nem tudsz vele csinálni azon kívül hogy tapogatod. és a samsung a javát sem támogatja, szóval a játékoknak is lőttek.
valamint kifutótermék, és csomó szériahibás van belőle (főként a kijelzőjük döglik be idő előtt).
6/10 A kérdező kommentje:
rendben.köszönöm:) és az LG-k közül melyik lenne jobb? a gs290 jobban néz ki, de a gd510nek jobb a kamerája.:S
2010. nov. 15. 21:05
7/10 bp1985 válasza:
Ilyen kérdés már volt, ugyanezzel a három telefonnal itt. Amúgy s5230 egy hulladék, lg-t nem ismerem. kp500-at nyomkodtam pár órát, nekem annyira nem jött be. De mindenféleképp lg, ha más nem jöhet szóba.
8/10 anonim válasza:
Szerintem meg Samsung. Divatteló, meg f.s meg minden, de a 2 LG is...
9/10 A kérdező kommentje:
összes ismerősöm össze vissza szidja az LG-ket de szerintem semmi baj nincs velük :S
2010. nov. 18. 22:04
10/10 anonim válasza:
Azért szidják az LG-t, mert ők bizonyára úgy gondolják, hogy ha már a Samsung is eleinte TV-t meg más házi készülékeket gyártott, és végül beszállt a mobil piacra, az LG úgyszintén utánozza.Az LG inkább a monitorokban, TV-kben a jobb, de telefonokban valóban nem jók.Fejlődniük kell nekik is, nem havonta kidobniuk egy új LG telefont, mert tudjuk, ha sietnek vele, nagyon elszúrnak azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!