Lehet olyan MOBILtelefont kapni, ami hallássérült embereknek készült?
Figyelt kérdés
valahol olvastam egy ilyenről,de nemtudom mi a márkája. tudna valaki segíteni? néztem már a gugliba is,de csak vonalas telefont találtam,de nekem mobil kellene!2010. nov. 15. 19:22
1/4 anonim válasza:
Ha bővebben kifejtenéd hogy egy ilyen mobiltól milyen szolgáltatásokat vársz, akkor talán egyszerűbb lenne.
Amikor kerestél, akkor milyen kulcsszavakat használtál?
2/4 A kérdező kommentje:
üdv.azzal egészíteném ki,hogy a telefon kimondottan látás és hallássérült embereknek készült.vagyis nagy gombok,és feltételezem hangosabban szól a mikrofon,és a csörgés.ennél több nem kell.végig zongoráztam pár kulcsszót,de nagyjából ugyanazokat dobta ki a gugli. vezetékes telefont találtam,de mobilt nem.pedig biztos hogy van,mert olvastam róla.
2010. nov. 16. 15:06
4/4 A kérdező kommentje:
igen!! köszönöm,hogy megtaláltad.a pécsi TESCÓ-ba láttam is,bár nemvoltam benne biztos ,hogy olyan,de megkérdezni nemtudtam mert nemvolt közelbe eladó.mégegyszer köszi!!amúgy honnét sejtetted,milyen néven kell keresni??
2010. nov. 17. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!