Lg gs290 telefon frisitése után eltünt az ősszes menüfeliratok, lehet ezt visszacsinálni? Vagy milyen progi kell hozzá és hol találom meg?
Figyelt kérdés
biztonsági mentést is csináltam de mikor azt visszaállitottam utánasem történt semmi
A számi tógépemre LG PC Suite IV telepitettem és mikor csatlekoztattam a telefonomat a géppel akkor felajánlotta a telefon frisitését, és én frissitettem és az utasitásokat betartva frissitettem,
2010. nov. 15. 07:59
1/2 anonim válasza:
Ha gyári programmal frissítetted vidd vissza a szervizbe, meg fogják csinálni, ilyenkor nincs garancia vesztés
2/2 A kérdező kommentje:
köszi de az már megtörtént és garanciába nem csinálják meg sőt ha ők csinálják meg akkor a garanciát is elveszti mert mivel én már próbáltam frissíteni és más problémája nincsen
2010. nov. 17. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!