Nemrég vettem egy HTC Desire Z telefont. Elvileg lejátsza a DIVX filmeket, de rátöltöm gépről és nem mutatja. Hogy csináljam? Az aviknál meg csúszik a hang.
A francért kell filmeket nézni egy kis vacak mütyűrön!
Nem bírod ki hazáig?
Miért írod be a hülyeségeidet, te szellemileg leépült?
Hallottál már arról ,hogy "utazás" ?
tegyél fel valami lejátszó programot, a gyári nálam is rakoncátlankodik néha, igaz csak 720p filmeknél (galaxy s)
yxplayer nekem bevált
"Hallottál már arról ,hogy "utazás" ?"
Jah, valami rémlik. Meg az is, hogy amikor elutazom, akkor pont nem a tévét vagy filmeket akarom nézni, hanem a tájat, a várost, a tengert, a nőket.. meg hasonlók.
Ha meg megérkeztem, akkor ott a szállodában a tévé/vido/dvd. Ha meg nincs ott, akkor szólok a négerszolgának, hogy azonnal hozzák. Ha meg nem hozzák mégsem, akkor kimegyek a tengerpartra vagy beülök egy egzotikus étterembe meg hasonlók.
Ha elutazol és elhagyod a szuperhiperdivixnézős telefonodat, gondolom akkor lőttek is a nyaralásnak meg a nagy utazásnak!
Szánalmas.
Én vagyok a szánalmas? Semmi közöd, én mit csinálok a szabad időmben. Négerszolga? hol élsz? Tengerpart?
A napi 8 óra a gyárban nem a tengerpart ;)
Basszus, nem lecseszni kell a másikat, hanem programot ajánlani neki. Amúgy én is szoktam néha lefekvés után, mikor barátnőm alszik, telefonról kicsiben filmet nézni, noti túl kicsi hozzá, nemrég költöztünk albiba, és csak pici TV-nk van, használhatatlan.
Amúgy én is ezzel küzdöttem sokáig, az összes hülye lejátszónál vagy kásásodott a kép, vagy csúszott, esetenként 5mp-et is a hang. Feltettem ezt, és lám okos program, szép kép, nincs hangcsúszás. Tök jó, bár DivX-et nem próbáltam még, talán majd holnap, de mp4 filmnél tökéletes, ami jó nagy felbontású is, ez már elég...
Kedves témanyitó: Én is nemrég vettem, de én Desire HD-t, ami ugyebár a Z testvére, de nagyon vaciláltam a 2 telefon közt... Felvennéd velem a kapcsolatot e-mail-ben? Lenne pár kérdésem... Címem: akossss@gyoriek.hu Előre is köszi.
Szia!
Írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!