Hol tudom megnézni, hogy mennyi pénz fér a telefonomra?
Figyelt kérdés
Kaptam egy LG GS290 érintő képernyős mobilt. Van rajta 600 ft amiből 0 ft nem is használható.
Meglehet nézni valahol, hogy mennyi a max. összeg, amit a boltban rátudnak nekem pakolni?
2010. nov. 13. 10:58
1/8 anonim válasza:
Szolgáltató függő. Attól függ melyik szolgáltatónál vagy. Pl. a Telenornál már van 1500as kártya is.
2/8 anonim válasza:
"Van rajta 600 ft amiből 0 ft nem is használható."
Fogalmazás versenyre szerintem ne nevezz be...
Ha feltöltőkártyás előfizetésről beszélsz, akkor arra bármennyit feltölthetsz, csak bírd kifizetni.
3/8 A kérdező kommentje:
T-mobile a szolgálató.
2010. nov. 13. 11:27
4/8 anonim válasza:
írd be *102# ingyenes beírod és rámész a küld vagy hívás opcióra és kiírja
A felértékelést nagyon megköszönöm!
5/8 anonim válasza:
T-mobilba tudtommal elektronikus feltöltésbe 3000 felöltő kártyába 3500 a legkisebb, utána 5000, 10000, 15000. Van akik azt modnják van ahol 1500as is van! Én sajnos nem tudom melyik az az automata!
6/8 anonim válasza:
Én nem értem mit kérdez a kérdező, illetve a maximum miért fontos neki. Mint, ahogy írtam akár 1 milliót is feltölthet, mondjuk 200 X 5000 Ft-os részletekben.
7/8 anonim válasza:
szerintem a "vásárlásra is fordítható összeg" a 0 forint, de ettől azt a 600 Ft-ot le tudod beszélni csak nem vásárolhatsz vele pl. asszem autópálya matricát, vagy lottót.....
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. Köszi!
2010. nov. 14. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!