Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék karácsonyra egy új telefont kérni, de nem látom át teljesen a teszteket, meg a személyes tapasztalat mégis más. Jó lenne, ha lenne benne Wi-fi, legalább 2 MP-es kamera, és már csak hab lenne a tortán, ha érintőképernyős lenne. Szerettem volna egy pda-t (Omnia), de vagy aránytalanul drágán találok használtat, vagy gyanúsan olcsón. Lehet, hogy már sokat kérek, de jó lenne, ha 30.000 forintnál nem kerülne többe. Köszönöm annak, aki tud segíteni!
2010. nov. 13. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Samsung monte? Az ennyi körül mozog. Egy a hibája nincs qwerty billentyűzete.
2010. nov. 13. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szimpatikus telefon volt egyébként is, csak nem akarok az elsőbe beleugrani, mert az előző telefonommal is ez volt, most pedig szívom miatta a fogamat.
2010. nov. 13. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nokia 5800 az van 30 ért és nagyon jó

- érintős

- 3.2 MPx es kamera

- oprendszer

- és nokia nem samsung

A felértékelést nagyon megköszönöm!

2010. nov. 13. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de én nem találtam ilyen telefont 30 ezerért (használtan sem),de attól még ment a felfelé mutató kezecske.
2010. nov. 13. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!