Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előzizus szerződés? Jelentleg...

Előzizus szerződés? Jelentleg feltőltő kártyás vagyok, és 30 forintért hívok és smsezek.

Figyelt kérdés

de most találtam egy szolgáltatót és nála ez 20 forint lenne, havi 2500ft ért.

milyen papírok kellenek az előfizetés megkötéséhez? munkáltatói igazolás vagy vmi hasonló kell e?

2010. nov. 12. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Te a djuice-t találtad meg, és most próbálom kitalálni, hogy melyiknél lehetsz most.

Amúgy számhordozás, ha nem telenoros vagy, mert ha az vagy, akkor simán csak váltani kell díjcsomagot. Vagy ami a legegyszerűbb: kérsz egy új számmal egy új előfizut a djuicenál, és lesz 2 számod.

2010. nov. 12. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:

igen a djuice ez :D

most is náluk vagyok csak a feltöltő kártyás verziónál. de azzal nagyon hamar lemerítem az egyenlegem, ezért gondoltam az előfizusra ami ugya csak 20 ft, és többet is tudnák hívni

2010. nov. 12. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Megint én. Szóval a djuicenál csak akkor tudsz bármilyen előfizut kötni (számlásat vagy kártyásat), ha még nem vagy 26 éves. Ha elmúltál 26, akkor nem. Nekem nem kellett hozzá munkáltatói, mivel még nem is dolgozom, egyetemre járok.
2010. nov. 12. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Most nézem, amit írtál. Na akkor meg ez a legegyszerűbb, spuri be egy djuice-pontba, és seperc alatt válthatsz kártyáról előfizura. Sok sikert!
2010. nov. 12. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:

ÁCSIÁCSIÁCSI!

Én is augusztusban kötöttem meg DE

Ha nem vagy 18,kell törvényes képviselő,attól 2 fényképes igazolvány,és tőled is 2(diáki nemjó.) vagy pedig bankszámlakivonat.

És a 2500ft ból csak 2000beszélhető le. XD

2010. nov. 12. 19:38
 6/9 A kérdező kommentje:

21 éves múltam, szóval talán nem lesz azzal probléma .

a neten azt írják h mind a 2500 ft lebeszélhető, de akkor holnap beugrok és megkérdek mindent .

2010. nov. 12. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem is átvertek. 2000-et beszélhetsz cak le belőle. És tudsz választani ingyenes kiegészítő szolgáltatást(ha jóltudom.)
2010. nov. 12. 19:43
 8/9 anonim válasza:
50%
Bocsi, azt megkérdezhetem, hogy miért kell 2 db fényképes igazolvány? Tudtommal ma Magyarországon csak egy fényképes igazolványfajta van, ami mindenki számára kötelező, mégpedig a személyi igazolvány. Most csak azért csináltassak útlevelet, hogy olcsóbban telefonálhassak? Ez hülyeség. Amúgy úgy tudom, hogy ha előfizetést szeretne valaki, akkor kell x havi közüzemi szla, vagy bankszla kivonat. De ezt lehet csak akkor, ha telefont is veszel. De a legegyszerűbb, ha megnézed a djuice honlapján!
2010. nov. 12. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel nem tapasztaltad,ezért nemtudod. Én mivel tapasztaltam,onnan tudom.
2010. nov. 12. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!