Melyik telefont válasszam? -LG GM360 (Viewty Snap) -Nokia 5230 -Samsung 5230
Figyelt kérdés
Gondolkodok azon hogy elszeretném kezdeni a fényképezgetést és ezért persze az LG van előnyben a maga 5mp-ével.
Fontos a gyorsaság is.
Köszi!
2010. nov. 12. 17:24
11/12 Aron22 válasza:
Nekem LG GM360 AS telefonom van nagyon jo aránylag gyors is. de nekem egy 16 gb os memo kártya van benne és szinte tele van mindennel ezért kicsit lelassult de amig nem volt tele a memo kártyám addig gyors volt :D
12/12 anonim válasza:
nekem is lg gm360 asom van és 1 nagy rakás sz@r sokszor zenehallgatás után kihúzom a fülhallgatót és jelzi h még be van dugva és iylenkor hiába hívnak ha felveszem nem hallok semmit mert szerencsétlen a fülesen küldené a hangot csakhogy az nincs benne emellett még néhány hét alatt kinyírta az akksit is nekem nem jött be...de a képe az tényleg jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!