Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elromlott az érintőképernyője?

Elromlott az érintőképernyője?

Figyelt kérdés

LG KP 502-esem van. Ma észrevettem h nem észleli az érintésemet. Ha érintett is, akkor is úgy h jobb oldalt érintettem és a bal oldalon lévő ikonon jelezte h ott érintem.

Mi lehet a baj?

Azt mondta az egyik osztálytársam h elcsúszott az érintőképernyő. Létezik ilyen?

Mit tudok vele tenni ha még 1x ilyen lesz?

2010. nov. 12. 15:43
 1/9 anonim válasza:
próbáld meg kalibrálni.
2010. nov. 12. 15:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, kalibráltam is, de ugyanúgy előfordul h nem érint :(
2010. nov. 12. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
javaslom a szervizt ha nem javul a helyzet...rezisztív érintőkijelzős telóknál ez előforduló hiba.
2010. nov. 12. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
6 ezer körüli az ára [link]
2010. nov. 12. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
annyit nem ér, dobd ki a kukába.
2010. nov. 13. 01:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Uram isten! 6000 ft, annyit tényleg nem ér az egész... :(

Amúgy észrevettem, hogy csak az iskolában, az épületben nem érint jól. Amint kijövök az utcára akkor már egyből megy minden. Szinte hozzá sem érek már veszi. Nem értem, hogy mi lehet a baja, hiszen nem befolyásolja az, hogy hol vagyok. Vagy mégis? :S Egy másik osztálytársnőmnek Samsung Dívája van és az iskola épületében neki sem veszi rendesen a gombokat. Szóköz helyett 3-as ad be stb

2010. nov. 13. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor ezt a kérdést rakhattad volna az ezotéria témakörbe.
2010. nov. 14. 02:11
 8/9 A kérdező kommentje:
vicces. -.-
2010. nov. 14. 10:31
 9/9 anonim válasza:
Nekem LG GS 290-esem van...nekemse megy rendesen a képernyöje...pedig vigyáztam rá...nekem se akint a szabdon se a suliba nem megy:-s
2011. nov. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!