Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most vettem egy új mobiltelefo...

Most vettem egy új mobiltelefon, szerintetek az első töltése hogy működik? Bövebben lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! most vettem egy SE xperia x8-as telefont, tényleg úgy kell az első töltésnek történnie, hogy teljesen lemerítem a telefont, és utána kikapcsolt állapotban töltöm 24 órán át?
2010. nov. 11. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
nem kell így lennie, ez már új mobil
2010. nov. 11. 16:18
 2/7 anonim válasza:
hogyha használati utasításban nem szerepel ilyen akkor valószínúleg nem szükséges
2010. nov. 11. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
a használati utasítás angol :( és sajnos nem igazán tudom így :(
2010. nov. 11. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az akkumulátorát. Ha szerepel rajta, az Ni-cd, meg a Ni-mh kifejezés, akkor kell tölteni 24 órát. Ha ehelyett a Lithium, vagy Li-polmer, stb. van ráírva, akkor nem kell.
2010. nov. 11. 18:40
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :))) li-polimer :)
2010. nov. 11. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
milyen a telo?tesztet kérunk!!!
2010. nov. 12. 22:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó! Csak ajánlani tudom :)))
2010. nov. 14. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!