Szülői felügyeletet hogyan lehet kikapcsolni mobilon?
Figyelt kérdés
Redmi note 10-em van és beállítottam magamnak, mert a google play-ről nem tudtam letölteni egy alkalmazást, mert nem tudtam visszaigazolni az életkoromat. Végül is így sikerült, csak hogy most nem enged hozzáférést egy-egy webes kereséshez. Hülye ötlet volt, de ez van. Szóval a google family link van letöltve, úgyhogy gondolom azon belül kell csinálni valamit. 2 fiókom van és az egyikkel korlátoztam a másikat ugyanazon az eszközön. Ugyan engedi a szülői felügyelet leállítását, de akkor azt írja ki, hogy értesíteni fogja a szülőmet és zárolja a mobilomat.ma 15:03
1/8 anonim 

válasza:

Jól van fiam, holnaptól mehetsz a lány zuhanyzóba is.. 😁
2/8 anonim 

válasza:

"de akkor azt írja ki, hogy értesíteni fogja a szülőmet és zárolja a mobilomat." Ezt ugy is kell, értesíteni a szüleidet, hogy tiltott tartalmú pronót akarsz nézni 15 évesen.
3/8 anonim 

válasza:

Elképzelem ahogy rákeres egy sunára majd zárol a telefon és értesíti a szülőket XD
Töröld ki a fenébe az egész alkalmazást.
5/8 anonim 

válasza:

Asszem erre mondják hogy a saját farkába harapott a kígyó :D
7/8 anonim 

válasza:

"Ugyan engedi a szülői felügyelet leállítását, de akkor azt írja ki, hogy értesíteni fogja a szülőmet és zárolja a mobilomat"
Ez pedig nem opció, mert tényleg szól a szüleidnek?
8/8 anonim 

válasza:

... okos volt, beirta saját apját, anyját.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!