Miért nem frissülnek automatikusan az appok?
Figyelt kérdés
Miért nem frissülnek automatikusan a moobil appok / aplikációk? Miért kell naponta egyeséve kézzel végig ellenőríznem, hogy van-e valamelyiknek frissítése? 69 App / applikáció van a telefonomon. De az utobbi időben nem frissülnek automatikusan az appok. Hiába van be kapcsolva az automatikus app frissítés. Mégse frissülnek automatikusan. Kérdésem miért nem frissülnek automatikusan? iPhone 16 Pro telefonom van, IOS 18.4.1-es verzióval.tegnap 16:38
1/13 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy "csak wifin" - re van állítva, és te mobilnettel vagy?
Csak egy tipp
2/13 A kérdező kommentje:
Nem. Wi-fi-n vagyok. de egyébként úgy van be állítva hogy WI-FI-n is és mobil neten is frissüljenek! De ennek ellenére nem frissülnek!
tegnap 16:48
3/13 anonim 

válasza:

Esetleg próbaképpen:
-Indítsd újra a telefont
-Töröld az AppStore gyorsítótárát
4/13 anonim 

válasza:

Illetve kapcsod ki, majd később vissza az automatikus frissítést
5/13 A kérdező kommentje:
3-asnak! "Indítsd újra a telefont" Nem azért vettem a telefont hogy állandóan újra indítgassam. Sőt nem is erre való a telefon hogy állandóan újra idnítgatva legyen!
tegnap 17:00
6/13 anonim 

válasza:

Én is azt mondom hogy
- Kapcsold ki az atomatikus frissítést
- Indítsd újra a telefont
- Kapcsold be az auto frissítést
Ez egy bonyolult szoftvert futtató bonyolult eszköz. Nem csoda ha néha megkergül kicsit. Az újraindítás csak jót tesz neki.
7/13 anonim 

válasza:

Ajánlott hetente újraindítani a telefonokat.
8/13 A kérdező kommentje:
7-es! Az iphonokon ezért nincs is ki kapcsoló gomb. Csak be kapcsoló gomb van. Ami aztán üzemszerűen képernyő zár. De ki kapcsoló gomb nincs. Újra indító gomb sincs. De ezt szerintem te is tudtad!
tegnap 18:48
9/13 anonim 

válasza:

Tehát az almás cuccokat nem lehet kikapcsolni, mert nincs rajta kikapcsoló gomb. Csak bekapcsolni lehet, mert az van rajta. Hát jó.
10/13 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!