Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonon megbízható...

Milyen telefonon megbízható bankolni?

Figyelt kérdés

Kínaiaktol nem féltek ilyen téren?

Csak a Samsung?

A legolcsóbb Samsung az a0 széria is ugyanolyan biztonságos mint egy drágább?

ápr. 19. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 8 éves telefonon bankolok, teljesen megbízható, maga a kérdés is érdekes miután már vagy 15 éve megy ez. Számítógépen kb. 30 éve.
ápr. 19. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:

A kínai alatt mit értesz? Ha a nagyobb kínai gyártók (Pl Xiaomi, Honor, Oppo...stb) készülékeire gondolsz, akkor azokon ugyanolyan biztonságos, mint mondjuk egy Samsungon.

Ha valami noname koppintásról van szó, akkor azon lehet nem bankolnék, ki tudja milyen finomság van rá előre telepítve. De alapból nem is vennék ilyen telefont.

Az emberi hülyeség ellen meg semmi sem véd. Körültekintőnek kell lenni, nem kell össze-vissza kattingatni, meg letölteni mindent ami szembe jön, és ennyi.

ápr. 19. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
A szuperszónikus Apple is bukott már meg a felhasználói adatok eladása miatt, szóval a gonosz kínai gyártók miatt aggoódni kissé gyerekes..
ápr. 20. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én eddig akàrmilyen alsókategóriás szutykon bankoltam. Sose volt probléma. Most xiaomim van egy erősebb. Nem pörgök ezen. Nem kell minden s*art letölteni azt csá.
ápr. 20. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!