Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vennétek? Sony...

Melyiket vennétek? Sony Ericsson Vivaz Pro, vagy Sony Ericsson Xperia X8?

Figyelt kérdés
Akinek van valamelyik, legyen szíves ossza meg a tapasztalatát!
2010. nov. 10. 20:39
 1/7 jamesbond ***** válasza:
48%
SE-t sose vennék. Gagyi mind. bocs...
2010. nov. 12. 10:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de a kérdés az volt, hogy a kettő közül melyik? Várom továbbra is a válaszokat!
2010. nov. 12. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:

hát jót kérdeztél...xperia-nak kisebb a kijelzője felbontásra viszont kapacitiv, a vivaz pro-nak meg nagyobb a felbontása meg a mérete is viszont rezisztiv...ha jól tudom a rezisztiv kevesebb áramot fogyaszt viszont nem olyan pontos és jobban kell nyomni.

memória ugyanolyan kevés az árukhoz képest...persze tudom hogy bővithető de ennyi pénzért elvárható lenne egy 8 GB belső mem legalább szerintem.nekem az n97em 32 GB-s és nem kerül többe.

az hogy android-e vagy symbian...erre nemtudok mit irni, oldalak lehetne mesélni mindkettő előnyeiről és hátrányairól, összességében azonban én a symbiant kiforrottabb rendszernek vélem (még) mint az androidot.

hardveres qwerty billentyűzet általában előny, ha nem megy a vastagság brutális meghizására, viszont ez a két telefon ugyanolyan vastag igy a hard qwerty a vivaz pro-ban mindenképp előny.

kinézetre amelyik neked tetszik erről nem akarok én irni.

összességében a vivaz pro-t választanám.

2010. nov. 12. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
valami másik androidos telefont. x8 egy sokadszorra lebutitott valami (x10, x10 mini), a vivaz pro meg eléggé "lelketlen" telefon, ha érted mire gondolok. hamar megunnád, mert a fényképezésen, meg a videózáson kívül nem sok mindenre használható, és a kijelzője sincs a helyzet magaslatán. valamint hiányoznak olyan alapvető dolgok, mint a kinetikus görgetés.
2010. nov. 12. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
a vivaz pro tudtommal Symbian oprendszert használ,akárcsak a Nokia N97,a mini,és a C6,stb...Bár hardveresen erősebb,a Symbian ezen verziója sajnos nem a legjobb okostelefon-operációs rendszer,így az X8-at javaslom,ez valószínűleg Androidos,ami az egyik legjobb.
2010. nov. 12. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is főleg az operációs rendszer és a kicsúsztatható qwerty miatt vacilálok. Mindegyik típusnak van előnye és hátránya is.Lehet hogy ezeket kellene összeírni, és amelyiknél kevesebb a hátrány azt választani? :D
2010. nov. 12. 20:22
 7/7 patri100 válasza:
nekem vivaz pro-m van szerintem az jobb mint az X peria 8 (szerintem)
2010. dec. 25. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!