Megéri Samsung Crotby txt-et venni? Mi a vélemyényetek rola?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:36
1/7 A kérdező kommentje:
Sürgős lenne!!!
2010. nov. 10. 19:37
2/7 anonim válasza:
semmikép samsungot ne tapasztalatból mondom
Ha felértékelsz azt nagyon megköszönném!
3/7 anonim válasza:
Ne hallgass az előzőre.Ha ilyen telefont akarsz, megéri.Még mindig jobb, mintha a sima Corby-t vennéd:)
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha mindenkepp ilyen telefont akarsz akkor jobb egy nokia n97 mini , persze tudom hogy az ara nem egy ... de a minoseg is ... Amugy ugy az n97 mini es a corby is lassu telefonok.
5/7 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget:)....hat nem tudom h mit csinaljak.....:(...es a nokia c3-rol mit gondoltok????
2010. nov. 11. 15:49
6/7 anonim válasza:
A nokia jobb választás mindenképpen én nokiat vagy Iphone vagy HTC t vennék ha váltani akarok ezekből fogok választani. Egy időben a nokia volt az első helyen és jók is meg. A samsungok elég gagyik, de szerintem ne az alapján vásárolj amit mást mondd te dönsd el!
A felértékelést nagyon megköszönöm!
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a segitsegeket!!! vegul nokia c3-at vettem:)...es teccik:D
2010. nov. 12. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!