Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom ezt felrakni...

Miért nem tudom ezt felrakni a telóra?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Need for Speed SHIFT nevű játékot (symbianos verzió, nem a javás), kemény 80 megát foglal a telepítője. Rámásoltam a Vivaz-omra (mert ugye ilyen telóm van, sima változat nem pro), de hiába próbálom feltelepíteni, annyit ír hogy "Telepítés előkészítése" kb 15 percig, és utána abbahagyja és kész vége a telepítésnek, nem rakta fel, nem ír ki semit, csak ott vagyok a fájlkezelőben kijelölve a játék telepítőjét. Kipróbáltam több verziót de ugyanaz.

Néztem a letöltés alatti kommenteket mindegyiknél és volt "Vivazon tökéletesen fut" meg külföldi oldalon "nicely works on Vivaz, thank you" meg ilyesmi. Nem tudja valaki ez miért van nálam?

2010. nov. 10. 19:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah meg a végén kiírja, hogy tanúsítványhiba, lépjek kapcsoltaba az alkalmazás forgalmazójával.
2010. nov. 10. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet h kevés a helyed vagy Iphone változatot töltöttél le vagy rosszúl raktad a telódra nem jött le jól a progi, megszakatt letőltés közben stb..

Ha felértékelsz azt nagyon megköszönném!

2010. nov. 10. 19:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azóta megoldottam, az volt h valami hülye programmal valamilyen key meg cer file-al össze kellett nyomni és utána működött. A zöld izé meg megtörtént.
2010. nov. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!