Titeket is hívogatott ez a szám, mit akarhat? +36 1 881 2652? Illetve még azt akarom megkérdezni, hétvégén is kereshetnek HR-esek interjúval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
ápr. 7. 12:40
2/9 anonim 

válasza:

Mivel egy magyar, budapesti vezetékes szám, így felveszed és el fogja mondani.
3/9 anonim 

válasza:

Végig gondoltad most ezt a kérdést?
Előszőr is többszőr hívott téged egy magyar Budapesti szám.
Te nem veszed fel, mert beszélned kéne egy ismeretlen emberrel valamiről.
Majd kiírod ide a kérdést, mit akarhatott vajon?
Grátiszban még munkahely keresésben is vagy, és várod, hogy behívjanak elbeszélgetésre.
Ezzel kapcsolatban, inkább nem fejtem ki a véleményemet, viszont egyre többen írnak ki ilyen kérdéseket. Ami arra enged következtetni, hogy egyre többen lesznek a hasonló gondolkodású emberek.
4/9 anonim válasza:
Kezdhetsz hozzászokni, mert indul a választási mizéria, megjelennek a biztositasi ügynökök és hideghívásos banki ügyintézők! Én egész békésen tűröm ezeket a hívásokat, de mikor vasárnap este 1/2 10-kor hívnak, akkor egy kicsit morcos tudok lenni...😬
5/9 A kérdező kommentje:
#3:
Hétköznaponként felveszek minden számot, de ezt spamként jelezte
ápr. 7. 14:05
6/9 anonim 

válasza:

Az biztos, hogy HR-es nem fog hívogatni téged. Ha ő keresett, akkor buktad az állást.
7/9 anonim 

válasza:

Már betöltötték az állást, olyannal aki felvette.
8/9 A kérdező kommentje:
Ma újra felhívott, felvettem, Tisza Párt.
ápr. 7. 18:43
9/9 anonim 

válasza:

Hurrá, itt az első a gyakorin, aki spamot fogad és megkérdezi ki az. Van még remény az emberiségnek. Egy átlagos mobiltulaj hisztériás rohamban törne ki ilyen esetben, hogy képzeli bárki is, hogy felhívják ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!