Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már aliexpressr...

Henrik Gammer kérdése:

Valaki rendelt már aliexpressről telefont? Egy Xiaomi 14T-t vennék és kicsit félek hogy átverés. Az alábbi linkről rendelném.

Figyelt kérdés
[link]

ápr. 4. 10:52
 1/9 anonim válasza:
91%

[link]

Tessék. Ez egy megbízható oldal, ráadásul tuti európai piacra szánt modell. Innen nyugodtan rendelhetsz. Még olcsóbb is. Ne kockáztass feleslegesen.

ápr. 4. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. De nem ólcsóbb mintha aliexpresszről lenne.
ápr. 4. 11:00
 3/9 retektorta ***** válasza:
92%
Amit linkeltél ott az ár HUF177,235.92, amit az egyes, ott 169.990 Ft szóval olcsóbbnak tűnik a magyar oldal. Felfoghatatlan számomra, hogy miért akarnak aliról emberek telefont venni. Még ha nincs semmi átverés, akkor sem biztos hogy eu modellt kapsz, és a garancia intézéséhez is sok szerencsét kívánnék. Nem vicces, amikor Kínába kell visszaküldeni a hibás készüléket, de te tudod. Egyébként van valami oka annak, hogy törökül linkelted az aliexpress-t?
ápr. 4. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ott írja a linkeden, ha Magyarországot választod ki szállítási célországnak, hogy "This product can't be shipped to your address. Select another product or address." A kép alapján ezt kifejezetten Oroszországba értékesítik. Inkább vedd meg itthon, akár szürke importos GSM boltból, még azzal is jobban jársz.
ápr. 4. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én óvatos lennék egy ilyen kevés eladáson túl lévővel is. Jó, mindenkinek volt első eladása is, és 100%-ban megbízható, de én magam inkább olyan ajánlatát nézem meg, aki már sok-sok ezer üzleten van túl, és a visszajelzések minim 99%-ban pozitívak.
ápr. 4. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én pl. Kanadából tudom rendelni, és 140 ezer forint átszámolva nagyjából ingyenes szállítással. Ha átváltom magyarra az országot, akkor valóban nem enged rendelni.
ápr. 4. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha tobkre megy mit csinálsz vele ?
ápr. 4. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Ennyiért már kapsz Pixel 8a-t, ami sokkal jobb telefon
ápr. 5. 00:52
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

8

Vagy Motorola 50 neot, ami olcsóbb is

ápr. 5. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!