Elveszett (android) telefonomról hogyan tudom (az új android) telóm által) törölni a whatsapp fiókomat, vagy az általam valaha elküldött üzeneteket? (Azért hogy aki ellopta ne tudja megnézni miket küldtem.)
Figyelt kérdés
Már régen, vagy egy éve veszett el. Távolról azonnal beállítottam egy zárat, ami miatt elvileg nem lehet megnézni rajta semmit, mégis szeretném kifejezetten a whatsappot, és a messengert is, meg instát is, ha már itt vagyunk.
Köszönöm előre is!
márc. 31. 14:24
1/4 anonim 

válasza:

Egy teljes evig nem aggodtal, de most beledhasitott a felismeres hogy uristen?!
Ha a keszulek meg a te google fiokodhoz van kotve akkor tudod torolni, de mivel ennyi ido alatt barmi is torthenhetett vele, csak azt tudom javasolni hogy keress mas aggodni- es magadat hergelnivalot.
2/4 A kérdező kommentje:
A bunkóságod téged minősít.
A válaszod meg haszontalan.
márc. 31. 16:35
3/4 anonim 

válasza:

1 válaszolo nem volt bunko kérdezö
te viszont ėrdekes vagy kėrdező 1 évig nem agodtál ezért most meg hirtelen elkeztél .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!