Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson K800i net...

Sony Ericsson K800i net probléma, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van ez, hogy ingyenes a facebook. Na engem nem enged fel a telefon a netre semmilyen formában, ezt írja: kommunikációs hiba, próbálja meg újból vagy forduljon az üzemeltetőhöz. T-mobilos vagyok, már bementem, hogy csináljanak valamit. A nő az azt se tudta hogy van ez az ingyen-facebook dolog, nem volt hajlandó cselekedni, össze-vissza magyarázott. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen beállításokat kéne elvégeznem és hol? (telefon, hálózati?)
2010. nov. 9. 22:42
 1/4 bp1985 ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=28&keres..

Remélem, hogy az előtted 5.000.000 ember által feltett kérdés segít. Amúgy pedig amikor felraktad a kérdést, oda volt írva, hogy HASZNÁLD A KERESŐT, MIELŐTT FELRAKOD A KÉRDÉSEDET.

2010. nov. 9. 23:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Elolvastad a kérdésemet végig? Nekem úgy tűnik, hogy nem! Nem maga a 0.facebook.com dolog érdekel, azzal tisztában vagyok, a gond az, hogy egyáltalán nem enged fel a wapra a telefonom és én ezt szeretném kiküszöbölni, erre vonatkozott a kérdésem, hogy milyen hálózati illetve készülékes beállítások szükségesek a problémám megoldásához!

Üdv

2010. nov. 10. 18:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Mellesleg egy gyökér is vagy!
2012. máj. 1. 12:33
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy más oldal sem töltődik be. Felhívod a t-mobile-t, és kérsz egy hálózati beállítást. Régebben fent volt a sonyericsson oldalán is, nézd meg, hátha fent van még. Nekem onann lett elküldve anno pont a k800-amra.
2012. máj. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!