Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bluetoothos füles 10k alatt,...

Bluetoothos füles 10k alatt, ajánlotok valamit? Ami jól szól és nem merül le 1 óra alatt. Meg a feje ilyen gumis legyen!😭

Figyelt kérdés

márc. 15. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Barmelyik JBL, Huawei, Redmi stb
márc. 15. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A merüléssel nem tudsz mit kezdeni. Amint látod, fizikailag nagyon pici eszközökről van szó, így nagyon pici akkumulátor van bennük. Ebből a Bluetooth minimálisat fogyaszt, gyengébb erősítővel tudnának spórolni, de akkor halkabb lesz, akkor meg nem vennéd meg.
márc. 15. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy temun vagy alin rendeltem ilyen nyakba dobós, nagyon extrának ígért üzemidejűt, hátha jól szól, aztán mivel csak kopogott értelmezhető megszólalás helyett, egy gitárpengetővel szétkaptam, és az iszonyú nagy, brutálisan szóló headsetből (szintén keletnémet) a hangerőszabályzójából kiágazó két hangszórócskát egy az egyben átraktam (kiforraszt-beforraszt) a rosszul szólós helyére. Mákom volt, mert szépen visszaszorul a helyére, nem kellett ragasztgatni, de az se gond, csak valami kis hővel jól bontható de erős kell, ami jó műanyagra, jellemzően a telóknál megszokott 7000-es valami (T? B?).

Hát, így lerobbantja az arcomat, és képes tartósan full hangerőn kalapálni, pedig eléggé féltem letesztelni, mert fele a hidegellenállása a mostani hangszóróknak. Nem hiszem, hogy ötezernél sokkal többe került, és már a diadallal megtérülésnek érzem.

márc. 16. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
*mármint az eredeti hangszórók fele, na, átkozott nyelvtan
márc. 16. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!