Bluetoothos füles 10k alatt, ajánlotok valamit? Ami jól szól és nem merül le 1 óra alatt. Meg a feje ilyen gumis legyen!😭

Ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy temun vagy alin rendeltem ilyen nyakba dobós, nagyon extrának ígért üzemidejűt, hátha jól szól, aztán mivel csak kopogott értelmezhető megszólalás helyett, egy gitárpengetővel szétkaptam, és az iszonyú nagy, brutálisan szóló headsetből (szintén keletnémet) a hangerőszabályzójából kiágazó két hangszórócskát egy az egyben átraktam (kiforraszt-beforraszt) a rosszul szólós helyére. Mákom volt, mert szépen visszaszorul a helyére, nem kellett ragasztgatni, de az se gond, csak valami kis hővel jól bontható de erős kell, ami jó műanyagra, jellemzően a telóknál megszokott 7000-es valami (T? B?).
Hát, így lerobbantja az arcomat, és képes tartósan full hangerőn kalapálni, pedig eléggé féltem letesztelni, mert fele a hidegellenállása a mostani hangszóróknak. Nem hiszem, hogy ötezernél sokkal többe került, és már a diadallal megtérülésnek érzem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!