Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a baja a telefonomnak?

Mi a baja a telefonomnak?

Figyelt kérdés
Nem tudok zenét hallgatni a telefonom fülhallgatóval mert nem rendesen játssza le a zenéket. a zenét lehet hallani de a szöveget nem. a fülhallgatónak semmi baja, kipróbáltam másik telefonon is.
2010. nov. 9. 18:07
 1/6 bp1985 ***** válasza:
Milyen telefon?
2010. nov. 9. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Kitalálom Sony Ericsson, nem?

Mindenesetre, a baja lehet az, hogy rosszul csatlakozik a kábel, érintkezési hibás a telefon, koszos stb.

2010. nov. 9. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:
samsung s5230. de kábellel tudom csatlakoztani a géphez.
2010. nov. 9. 18:38
 4/6 bp1985 ***** válasza:
54%
Gondoltam, h s5230, meg sem kellett volna kérdeznem:) Elárulom, sw, vagy kijelzőhibás az összes. Sajnos azt tudod csinálni, hogy elviszed szervizbe sw cserére, ha még garis. Vagy ha nem, akkor vmi tákoltat ráraksz, de azzal megint megbízhatatlan lesz. Ha még garis, csináltasd meg, add el. Bár sokért nem tudod, mert 10 s5230 tulajból 8 el akarja adni.
2010. nov. 9. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
3.: Hagyjad már. Nekem Samsung Wavem van, de ha fülhallgatóval akarok zenét hallgatni, velem is sz.rakszik :P
2010. nov. 9. 20:49
 6/6 bp1985 ***** válasza:
Te is vidd vissza. Érintős samsungok nem a legjobbak.
2010. nov. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!