Szerintetek mi lehet az oka? Átmeneti hiba vagy tönkrement? (Face ID-hiba)
Iphone 13 telefonom van, a Face-ID nem működik rajta az utóbbi időben. A legújabb verzió, 18.3.1 van rajta, azóta nem működik az arcfelismerés. Utánanéztem korábbi verzióknál is történt már ilyen másokkal, ez lehet az oka nálam is? Póbáltam már újraindítani, alaphelyzetbe állítottam az arcfelismerést de egyik sem sikerül, amikor megpróbáltam újra megcsinálni a Face ID-t, elhomályosul a kép, és azt írja ki, hogy ,,Tegye egy kicsit lejjebb/feljebb az iPhone-t" majd megjelenik egy keretben. hogy ,,A Face ID nem érhető el.(Próbálja meg később beállítani a Face ID-t.)
A képek között a nemrég törölteknél sem fogadja el az arcfelismerést, és eléggé kétségbe estem, mert nagyon vigyáztam eddig is a telefonomra és kb. egy éve vettem, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar baja lesz.
Volt már valakivel hasonló? Mindenképp szervizbe kell vinni, vagy még van rá más esély, hogy újra jól működjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!