Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért spórolják ki a töltőfejet?

Miért spórolják ki a töltőfejet?

Figyelt kérdés
Nézegetem a telefonokat, és a telefonok le írásait. Egyre több helyen olvasom azt hogy töltőfejet / töltőadaptert a csomag nem tartalmaz. Több Samsung telefon le írásánál, és több Apple iPhoneoknál is ugyan ezt olvasom. Hogy töltőfejet nem tartalmaz. Most már a töltőfejet nem kapjuk meg a telefon mellé. Már csak az a kérdés a dobozban benne van-e egyáltalán maga a telefon. Vagy magát a telefont is ki spóroljak már lassan? Miféle divat? Előszőször az Apple kezdte el ezt töltő fej ki spórolást, most már a Samsung is megy az Apple után. Úgy látszik egy bolod százat csinál. Tényleg leközelebb már magát a telefont is ki fogják spórolni, és csak az üres dobozt kapjuk meg majd fél milláért?

ma 14:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

5. Akkir ezek szerint USA és koreai töltőtt szeretnél. Bele sem megy a magyar konnektorba!

Az előírás lehet nem régi, de 3n már tíz eve is töltő nélkül kaptam dolgokat. Kábelből is már rengeteg van.

ma 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:
36%

"De egyik korábbi töltő sem USB-C kompatibilis. Mivel csak az utobbi 2-3 évben elő írás az USB-C szabvány."

De most a töltő melyik végéről beszélsz? Az eszközbe menő vége az usb-c. A töltőfejbe menő vége viszont elég változtatos, vagy A vagy C. Mindkettőhöz van szerintem több fej is egy átlag háztartásban. Én kifejezetten örülök, hogy nem kell még többet raktároznom már.

ma 15:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg elárulod kérdező, hogy milyen telefont szándékozol vásárolni? Avagy milyet használsz?

Nekem iPhone 16 Pro van. Samsung 25W töltővel töltöm.

ma 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

Az élet nagy kérdései.

Bár válasz is van rá, de a kérdezőt ez láthatóan nagyon nem zavarja. 😁

ma 16:07
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Ez csak egy kérdésnek álcázott hisztiposzt. :D

ma 16:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kedvenc, mikor megvesz valaki egy drága telefont, aztán egy 10 ezres töltőre, avagy 5-6 ezees tokra, 5-6 ezres fóliára sajnálja a pénzt, vagy drágálja. Multkor bejött egy vevő. iphone 16 pro max (1TB!!) telefonnal a kezében, mint aki multimiliomos. Mikor kérdésére mondtam a tokok árat, 5-8 ezer közt, akkor majdnem fel volt háborodva, hogy milyen drága.
ma 16:12
 17/22 A kérdező kommentje:
13-asnak! Már saját magad meg is válaszoltad, hogy milyen telefonom van! Ugyan olyan telefonom van mint neked. Nekem is egy iPhone 16 Pro van! 16-osnak! Én nem a folia árát drágállom! Hanem azt a pénzt amiért fel is rakják! Mert ugyanis az sincs ingyen! Ingyen senki nem dolgozik. Tehát az a 5-8 ezer Ft abba már nem csak a fólia ára van benne. A tok! Képzeled el az iPhone 16 Pro-ra meg vettem a tokot! És még 5000-be se került. Ugyanis találtam 4490 Ft-ért is tokot az iPhone 16 Pro-ra. És igen meg vettem!
ma 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A munkahelyem egy bolt. Van olyan óránk, ami 495999 Ft. És láttam olyan hirdetést, ami szerint 19 990 Ft ugyanaz. Tudom, az átverős dolog, de hogy te mit mennyiért találsz, nem játékos. Léteznek eredeti termékek, és utángyártottak. Utóbbiak között van olyan, amelyik nem csak olcsóbb, de még jobb is lehet. És nagyon gagyik is.
ma 17:20
 19/22 A kérdező kommentje:
18-as! De miből gondolod hogy gagyi tok-ot vettem? Igen az Apple tokok 24 - 25 ezer Ft körül mozog. És hidd el az se jobb mint 4490 Ft-os. Régóta iPhone-os vagyok! Volt olyan iPhoneom amin eredeti apple tok volt! És mi lett vele amikor le eset az asztalról? Ugyan úgy össze tört a hátlapja, az eredeti / gyári apple tokban. Az olcsóbbakkal meg sokszor ha le esik vagy le esjtem akkor sem törik össze. Akkor meg minek vegyem meg az eredtit ha benne ugyan úgy törik a telefon, és nem véd semmitől se jobban?
ma 17:27
 20/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
67%

10.

Felesleges litánia, nekem például még annál is több éve van mobiltelefonom.

De attól még nem csodálkozom a jelenségen és nem írok ki kérdést róla:

- Követtem a híreket és információkat, onnan tudom, hogy ez van és kész.

- Ha nem követtem volna, ennyi év alatt megtanultam már használni a keresőt is.

ma 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!