Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy is van ez a hűségnyilatko...

Hogy is van ez a hűségnyilatkozat?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont a tmobile-nál,előfizetésesen. 2 éves hűségnyilatkozatot írtam alá. Ez azt jelenti,hogy 2 évig ezt a díjcsomagot (Mix díjcsomag) kell használom,vagy a díjcsomagot megváltoztathatom?
2010. nov. 8. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
a díjcsomagot lehet változtatni, de 2 évig muszáj fizetni, akármit is választasz...
2010. nov. 8. 14:34
 2/4 anonim válasza:
Ez úgy van h 2 évig mindenképpen fizetned kell azt az összeget,amit aláírtál, de ha pl. fél év múlva ellopják a telefonodat akkor is fizetned kell még másfél évig addig míg le nem jár a szerződés.De reméljük ez nem fog bekövetkezni:)
2010. nov. 8. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
2 évig t-mobileosnak kell lenned előfizusan. amire te gondolsz az a tarifahűség. nekem pl 2 év hűségnyilatkozatom van és 1 év tarifahűség. szal egy év után átmehetek más dijcsomagba. nézd meg van e tarifahűséged.
2010. nov. 8. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem,nincs tarifa hűségem. Szóval akkor válthatok díjcsomagot?
2010. nov. 8. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!