Mi történt a Facebookkal megint, egyes oldalak mai hírek helyett tavalyi posztok jönnek be?
Figyelt kérdés
A mai nappal arra lettem figyelmes, hogy mobil telefonon( Honor 90, 2024 nyarán kaptam.) a facebookon néhány pl az Ign, időképnél a mostani posztok helyet, 2022-2023-as posztok vannak, kiléptem, újra bekapcsoltam, egy ideig jó, aztán megint ez a probléma jön elő.. mi a fenét tudok mit kezdeni? nálam, a telon vagy face hiba megint?tegnap 16:32
1/3 anonim válasza:
Face hiba, reggel én is ugyanezt tapasztaltam híroldalak face oldalán. Egy tegnapi hírt kerestem volna vissza, de ahogy görgettem, néhány friss posztot követően csak 2023-asok jelentek meg. Mikor próbáltam ráfrissíteni, a legfrissebbek teljesen eltűntek, csak a régiek maradtak.
2/3 A kérdező kommentje:
1# Köszönöm szépen a választ...
tegnap 16:43
3/3 anonim válasza:
Vagy elcseszett frissítés, vagy elhalt egy szerver park.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!