Ha elcserélem a fél éves T-mobile nál részletre vett telefonomat egy másikra azért jár valamilyen bünti?
Figyelt kérdés
Természetesen a részletét fizetném tovább ameddig kell.
Nincs vele gond,egyszerűen csak hamar meguntam.
2010. nov. 8. 10:29
1/4 anonim válasza:
Elcserélni? Kivel?
Ha fizeted a részleteket, akkor nem számít, hogy használod-e vagy ki használja.
De ezt az "elcserélést" akkor sem értem.
2/4 A kérdező kommentje:
A neten nézegettem más telefonokat amik használt árban megeggyeznek és van aki elcserélné 1-1ben.Sőt,van aki rá is fizetne.
2010. nov. 8. 11:10
3/4 anonim válasza:
A kártyáddal járó előfizetésért fizetsz. A kártyádat meg abba teszed, amibe akarod.Cseréld el nyugodtan.
4/4 anonim válasza:
Ha t-mobilos előfizetéssel részletre vetted a telefont akkor szerződésszegést követsz el.
Ugyanis aláírtad hogy a GSM végberendezés a hűségidő végéig nem a te tulajdonod. Akkor is ha éppen fizetsz rendesen, és már csak pl. 3 nap van hátra. Arra van jogosultságod hogy használd, és ezért felelősséggel tartozol.
Ami nem a tiéd ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!