IPhone 15 Pro készülékhez milyen Magsafe Powerbankot ajánlotok?

A legtöbb még 5000-esből is böszme nagy méretű. Nem véletlenül ritka, ami nagyobb annál.
Ebben pont az a különleges, hogy ennyire kis helyigényű.
Persze ahogy gondolod, keress olyat, ami jobban megfelel neked.

#12 Nem tudom megmondani, hogy hányszor tudja feltölteni. Általában nem szoktam teljesen lemeríteni a telefont, mire elkezdem használni a PowerBanket és utána nem is nagyon szoktam levenni róla. Mióta meg van, azóta sosem volt akku problémám a telefonnal.
Általában van a táskámban egy másik, 10 ezres vezetékes PowerBank is. Egyszer sem volt még szükségem rá a másik mellett.
A #13 #14 képek alapján az a PowerBank legalább 2x, talán 3x is vastagabb ennél. Nem biztos, hogy ez probléma valakinek, de én cseppet sem bánom, hogy nekem ilyen kicsi van.
Azt érdemes tudni, hogy minden vezeték nélküli töltés komoly melegedéssel és felesleges energia pocsékolással jár. Ugyanis az áram egy jelentős részét arra használja, hogy a közvetlen csatlakozón átküldés helyett gerjeszt egy jó nagy mágneses teret, amivel képes vezeték nélkül átvinni a töltést a telefon és a töltő burkolatán, a rajtuk levő tokon keresztül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!