Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okosórát érdemes...

Milyen okosórát érdemes venni, ha a fő szempont a hívás- és üzenetértesítések, a leginkább elhanyagolható pedig a sport és egyéb funkciók?

Figyelt kérdés

tegnap 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Semilyet.
tegnap 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezeket a funkciókat a legolcsóbb aktivitásmérők is tudják, nem kell hozzá okosóra.

Pl.:

[link]

[link]

tegnap 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól függ a hívás alatt mit értesz az órán akarod lebonyolítani a beszélgetést vagy csak rezegjen fogadni tudd róla?
tegnap 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Huawei band 9 okoskarkötő tudja ezeket és 1200 nit-es fényereje van. Ami nekem nem tetszik benne az az, hogy a pulzus értékeket az app mikor szinkronizálja, az aktuális idővel küldi át, tehát a sok adatból nem tudod kitalálni mikor mennyit mért. De ezekre amikre te akarod, jó.
tegnap 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt az első generációs Huawei Watch GT-m is tudja. Ugyan a hívást fel nem lehet venni, de jelzi, és elutasítható ha nem akarsz a hívóval beszélni. Ami nagy előnyük, hogy rettentő jó az akkuideje, az enyém 5 évesen is nagyjából 10 napot elmegy egy töltéssel (újonnan 2 hetet)

Néha jók a sport funkciók is, pl mikor a motoros jogsimat csináltam, akkor logoltam, hogy merre mentünk és mennyit, később meg egy Balaton kerülő kört is.

tegnap 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!