Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy ki-be kapcsol a telefonom?

Figyelt kérdés
2 éves s22 Plus-ról van szó. Ahogy lejárt a részletfizetés a szolgáltatónál, és megszüntettük a biztosítást azután romlott el. Ez önmagában gyanús, de a tünetek: használom a mobilt és egyszer csak lefagy, majd kikapcsol, és néhány perc múlva saját magától vissza kapcsol. Egyéb még, hogy a készülék nem veszi fel a wifi-t. Elvittem szerelőhöz, de részletesen nem tudták átnézni a wifi probléma miatt. Annyit mondtak hogy talán ,,panel,, hibás lehet és nem érdemes vele foglalkozni. Nekem teljesen nonsense, hogy egy ilyen kategóriás 2 éves telefon csak úgy elromlik. Javíthatatlanná válik. Ha legalább tudnám a pontos okokat, vagy hogy milyen panel romlott el. Tudtok ebben segíteni? Ha megfizethető az alkatrész akkor még én is neki állhatnék kicserélni talán.

ma 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én látatlanba alaplap hibára gondolnék, a szerelő is arra gondolt valószínüleg
ma 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

"Ez önmagában gyanús"

Semmi gyanús nincs benne.

ma 14:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, és az alaplap pedig jó drága😅 Nincs javítási lehetőség igaz? Mármint gondolom csak a komplett alaplapot lehet újra megvenni
ma 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Alaplap hiba, gazdasági totálkár másnéven sajnos. Nekem is volt ilyen, de szerencsére nekem még gyári garis volt. A telefon akkoriban volt 120 ezer ft, az alaplap csere meg 80 lett volna.
ma 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor barátom, marha nagy szerencséd van. Ha az a telefon 2 éves, akkor 99%, hogy még kell hogy legyen rá garanciád, ugyanis értékhatár alapján ment már 2 éve is a gari. Az alábbi határok voltak 2023-ban:

Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:

a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,

a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,

250 000 forint eladási ár felett három év.

Annak a telefonnak a teljes vételára (akár részletre vetted, akár nem) gondolom jóval meghaladta a 250 ezer forintot. Ha ez igaz, akkor még kell hogy legyen rá garancia, szépen vidd vissza a számláddal és a tartozékaival oda ahol vetted. (Szoktak pampogni ha nem viszed az eredeti dobozt, de ez nem kötelező).

ma 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!