Android: Mi ez a rengeteg korábban letöltött fájl(név)?
(Huawei P8 Lite készülékem van.)
A "Letöltések" rendszeralkalmazásban [lásd az ikonját, hogy értsd miről beszélek: [link] rengeteg olyan fájlt / fájlnevet látok [lásd: [link] amit már rég elhelyeztem, átneveztem vagy töröltem. Tehát a legtöbb nem található meg közülük, mint fájlok.
Gyorsító fájlokat időnként szoktam törölni, és nemrég is töröltem mind a Telefon-kezelőben, mind pedig manuálisan olyan alkalmazásokból, ahonnan a letöltéseket indítottam (Chrome-ból és TubeMate nevű videóletöltő alkalmazásból - e két alkalmazásból indítottam a letöltések 99,99%-át).
Ha kitörlöm az itt ("Letöltések" rendszeralkalmazásban) lévő hatalmas fájlokat / fájlneveket, akkor a tárhelyekben nem szabadul fel hely.
Jelenleg 2.900 fájl van itt, de 3-400-at már töröltem a mai napon. Van itt minden: mp4, pdf, apk, .zip, .rar, különböző kiterjesztésű kép fájlok. (Nagyon is reális, hogy az elmúlt évben ennyi fájlt töltöttem le. Tehát ne lepődjetek meg ezen.)
Tehát a kérdésem az, hogy mik ezek a fájlok és a telefon fájlkezelőjében miért nem láttam annak ellenére, hogy mind a rendszerfájlokat, mind a rejtett médiafájlokat már jóóó ideje láthatóvá tettem?
Működnek a linkek, csak a kérdező számára kihívást jelent a linkelés
Megynyitod az első linket, ott az utolsó karaktert ] kell törölni. A második linknél az utolsó 2 karaktert ], és működik is.
Azok csak parancsikonok valószínűleg, ami megmaradt, mert nem onnan végezted a törlést.
Konkrétan a Beállítások, Alkalmazások / Kezelés, Letöltések, adattörlés megvolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!