Megéri Sony Ericsson Xperia X2-t venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni. És tetszik a Sony ericsson xperia x2. De nem tudom, hogy mennyire használható.
Az érdekelne, hogy zseninek kell lenni ahhoz hogy használni tudjam? vagy elég egyszerű kezelni?
De legfőképp arra vagyok kíváncsi, hogy az árához képest megéri? Mert elég drága így első ránézésre.
Ha szerintetek ez nem a legjobb választás, akkor tudnátok ajánlani más márkájú de hasonló kinézetű telefonokat?
Előre is köszönöm.
2010. nov. 7. 18:17
1/1 anonim válasza:
Sonyericcson. Soha!
Apple vagy Nokia vagy ha ez drága akkor gyűjts egy darabig, én is ezt tettem, de szart(elnézést a tulajoktól) nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!