Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üzenetküldő alkalmazásoknál...

Üzenetküldő alkalmazásoknál mi értelme van annak, hogy egy üzenetet vissza lehet vonni, ha nem tűnik el nyomtalanul?

Figyelt kérdés
Ugye ott marad, hogy "törölve", és a címzett persze egyből azzal kezdi, hogy mit töröltél ki?

ma 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, akik megbánnak egy elhamarkodottan elküldött üzenetet. A törlésre meg lehet azt mondani, hogy bocsi, de rossz helyre küldtem és azért töröltem.
ma 17:16
 2/6 Szirty ***** válasza:
Hát a mai világban az "igazság" gyakran változik idővel. :)
ma 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Én inkább azért szoktam visszavonni, mert 1 nap után se olvassa el, és mondjuk már nem aktuális, persze utána meg kíváncsiskodik, hogy mi lehetett az amiért kerestem.

Jobb lett volna ha eleve úgy csinálják meg, hogy nyomtalanul eltűnjön.

ma 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ugye ott marad, hogy "törölve""

Attól függ, hogy melyik üzenetküldő szolgáltatásról beszélünk. Ott van mondjuk a Telegram, ahol azon kívül, hogy nyom nélkül vissza lehet vonni az üzenetet, még nyom nélkül törölhető is az egész csevegés mindkét fél számára is.

ma 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az ismerőseim közül egyik sem használja, vagy a Messengert és a Vibert, és ezeknél sajnos megmarad a nyoma a törölt üzenetnek.
ma 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Mármint csak ezt a kettőt használják🙂
ma 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!