Motorola vagy Xiaomi telefonjai jobbak ár érték arányban ?
Xiaomi magasabb polcon van, de adott kategóriában a Moto telefonjai is lehetnek jobbak. Szóval attól függ.
Jelenleg a felső kategóriában egyértelműen a Xiaomi 14 a legjobb vétel.
De alatta ott van az Edge 50 Neo is, azalatt a Xiaomi Note 13 Pro+, a Note 13 Pro és a sima Note 13 is. Alsó kategóriában is vannak jó telefonok mindkét gyártótól.
Ár-érték arányban szerintem nagyjából 1 szinten vannak, teljes bizonyossággal nem lehet megmondani, valamiből az egyik ad többet, valamiből a másik!
Csak úgy példának itt van egy összehasonlítás ugyanarról a 2 típusról, ugyanolyan processzorral, ugyanakkora ram és tárhely variánsokkal, hasonló árban:
Illetve ahogy Te is mondtad, ez attól is függ, hogy kinek mik az igényei, nem vagyunk egyformák!
Én már másfél éve mondjuk a Samsung Galaxy S23+ megvételét tervezem (csak még nem jött össze ÚGY a pénz), de ha végleg lecsúsznék róla, másodlagos opcióm 1 éve még Xiaomi volt, a sima 13-as, csak már kifutott, most pedig a szintén 2023-as Motorola ThinkPhone
nekem motorola g84 fiamnak g85 kapott,lányomak is motorola van .
nekünk tökéletes. letisztul slangoktol mentes rendszer.
nem érdekel hogy mennyire népszerü ,
"Pl a Moto miért nem olyan elterjedtek mint a Xiaomi készülékei,eladásilag?"
Marketing, hírnév, konzisztencia.
Igen, és? A régebbi név nem jelent semmit a jelenkori hírnév, marketing stb szemszögéből. A Nokia egy óriási név volt a telefonok közt, olyan csúfosan dőlt be az okostelefonok piacán, hogy fájt nézni.
A kínai "szarokat" szeretik itt gyakorin szidni, de honnan vesszük, hogy ez reprezentatív minta? A Xiaomi világ és európai szinten is a 3. legelterjettebb márka. TizenX éve konzisztensen gyártanak jó hardvert elfogadható szoftverrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!