Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan rakjam vissza a google...

Hogyan rakjam vissza a google play appot a telefonomra?

Figyelt kérdés

Ugyanis én zseni letöröltem, nem hittem hogy ezt ennyire nehéz lesz visszaszerezni.

Ugyanis ha mobilon netről próbálom letölteni megkérdezi, melyik eszközre, mert fel se tűnik, hogy arra az eszközre amelyen netezek...

Azóta meg semmilyen appot nem tudok letölteni, most meg kell az ügyfélkapus cucc miatt is, meg amúgy is

Valaki tud valamilyen megoldást?

tegnap 00:53
 1/4 anonim ***** válasza:
próbálj böngészőben megnyitni egy insta vagy tiktok linket appban és akkor felfogja ajánlani, hogy töltsd le az appot. És ha rámész akkor talán felajánlja a google playt is xd
tegnap 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egy rendszerapp, csak úgy letörölni nem tudja egy 'átlagfelhasználó', maximum tetiltani.

Beállítások -> Appok -> Engedélyezd a Google Play-t.

Ha így sem megy akkor innen töltsd le és telepítsd.:

[link]

tegnap 01:21
 3/4 anonim ***** válasza:
håny eszközel vagy a google fiokodba bejelentkezve ? ėn 4 eszközel mikor google playröl egy adott programok le akkarok tölteni tényleg ott van hogy melyik eszközre szeretném letölteni ki választom azt arra letölti.
tegnap 06:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Sikerült.

Hála és köszönet!

tegnap 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!