Hogyan viszonyultok a hajlított szélű kijelzős mobilokhoz?
Volt már ilyen telefonotok? Látjátok értelmét a hajlított szélnek? Milyen volt amikor először fogtatok ilyet a kezetekben?
Pro-kontra?
Felesleges, ha szarul van megcsinálva a szoftver, sokszor még idegesítő is hogy random nyomásokat érzékel a szélén.
Biztos van, akinek tetszik, kényelmes, de én maradok a lapos telefonoknál.
Érdekel, milyen lesz ez a "quad curved" stílus ami most több kínai zászlóshajóba is bele kerül, de van egy olyan érzésem, hogy ez sem fog tetszeni. Majd meglátjuk.
Jobbak, mint a hajlítHATÓ kijelzős telefonok, mert ez nem mozog, fix kijelző, tehát megbízhatóságban elvileg semmivel sem rosszabb, mint egy sík kijelzős telefon!
Szubjektív vélemény, ízlés dolga, nekem design-ra tetszenek, de felhasználás szempontjából nem igazán vennék ilyen telefont: szeretem a jó filmeket, bármilyen lehetséges eszközön, így telefonon is szoktam nézni online filmeket, és aggódom, hogy a hajlított szélek miatt egyes részleteket esetleg nem lehetne teljesen látni, ezért inkább maradnék a teljesen sík kijelzőnél, pedig volt már olyan, hogy fontolgattam egy ilyen telefon vételét (Honor 70), de inkább elálltam tőle.
Haver 800 ezres telót vett,
2 évig birta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!