Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan viszonyultok a hajlítot...

Hogyan viszonyultok a hajlított szélű kijelzős mobilokhoz?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen telefonotok? Látjátok értelmét a hajlított szélnek? Milyen volt amikor először fogtatok ilyet a kezetekben?

Pro-kontra?

dec. 29. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Felesleges, ha szarul van megcsinálva a szoftver, sokszor még idegesítő is hogy random nyomásokat érzékel a szélén.

Biztos van, akinek tetszik, kényelmes, de én maradok a lapos telefonoknál.

Érdekel, milyen lesz ez a "quad curved" stílus ami most több kínai zászlóshajóba is bele kerül, de van egy olyan érzésem, hogy ez sem fog tetszeni. Majd meglátjuk.

dec. 29. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Parasztvakitas. Mivel lassan ertelmes ujjitast nem tudnak nem tudnak belerakni a telefonokba, kell valami haszontalan dolog amivel ki lehet tunni a tomegbol. Kollegamnak volt sokaig, nagyon nem dicserte.
dec. 29. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Jobbak, mint a hajlítHATÓ kijelzős telefonok, mert ez nem mozog, fix kijelző, tehát megbízhatóságban elvileg semmivel sem rosszabb, mint egy sík kijelzős telefon!

Szubjektív vélemény, ízlés dolga, nekem design-ra tetszenek, de felhasználás szempontjából nem igazán vennék ilyen telefont: szeretem a jó filmeket, bármilyen lehetséges eszközön, így telefonon is szoktam nézni online filmeket, és aggódom, hogy a hajlított szélek miatt egyes részleteket esetleg nem lehetne teljesen látni, ezért inkább maradnék a teljesen sík kijelzőnél, pedig volt már olyan, hogy fontolgattam egy ilyen telefon vételét (Honor 70), de inkább elálltam tőle.

dec. 29. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Haver 800 ezres telót vett,

2 évig birta!

tegnapelőtt 03:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem vennék magamnak hajlított szélű telefont. Véleményem szerint abszolút nem jár semmilyen pozitívummal, csak hátrányai vannak a koncepciónak. A gyártók el is kezdtek egyre inkább leszokni róla.
tegnapelőtt 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Én meg inkább úgy látom, több lett az utóbbi időben. Pl a Honor vagy a Motorola is rengeteg ilyennel rendelkezik.
tegnapelőtt 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Kerülemdőek. Túl sérülékeny, lehetetlen megoldani a kompromisszummentes védelmüket is. Szörnyű.
tegnapelőtt 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!