Még ma is érvényes lehet a Xiaomi telefonokra, hogy gátlástalanul adatot gyűjtenek, és reklámokkal bombáznak?
Figyelt kérdés
Utána olvastam a témának, korábbi 1-2-3 éves cikkeket találtam. Sokan panaszkodtak hogy pofátlanul az ember arcába tolják a reklámokat, ugyanilyen módon adatokat gyűjtenek, cserébe ezért adják olcsóbban a telefonokat a konkurenseknél.
Mi lehet ezekből igaz 2024-ben? Mi a véleményetek a márkáról e szempontból?
tegnap 23:58
1/3 anonim válasza:
Minden igaz belőle. A reklámokat ki lehet kapcsolni, de rövid időn belül újra elkezdi nyomni. Találkoztam már olyannal is, ami azt gondolta, hogy a reklám része a rendszernek és ez a normális.
2/3 anonim válasza:
A reklámokat végleg ki lehet kapcsolni, van pár leírás a neten. Évek alatt volt/van 3 Xiaomi telefonom, egyik sem reklámozott egy percig sem. És nem lehetsz annyira naív, hogy csak a gonosz Xiaomi gyűjt adatot. Megnyugodhatsz, az összes nagy tech cég belapátol minden elérhető felhasználói adatot.
3/3 anonim válasza:
keres normális telefont van mėg pár akik nem dobálnak fel reklámokat stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!