Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy régi fiókot hogyan tudnék...

Egy régi fiókot hogyan tudnék törölni?

Figyelt kérdés
Van egy régi instagram oldalam a jelszót nem tudom és telefonszámom se az van már. De azt szeretném hogy ne legyen meg az az oldal mert kiskori képeim vannak fent. Mit tudok tenni? Ha bejelentem törlik?
dec. 28. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Sztem így nem fog menni.

Megpróbálhatsz a mostaniról írni egy e-mailt, ha felismerhető vagy akkor még talán törölhetik.

Vagy megpróbálhatsz elmélkedni, akkoriban miféle jelszavakat használtál, hátha beugrik.

jan. 1. 03:16
 2/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Másolok:

-------------------

Ha egy fiók inaktív, és a felhasználó elfelejtette a belépési adatokat, akkor a törlés nem annyira egyszerű, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Ha nem tudsz bejelentkezni és nincs hozzáférésed az e-mailhez vagy telefonszámhoz, érdemes kapcsolatba lépni az Instagram ügyfélszolgálatával.

Ők segíthetnek abban, hogy bizonyítsd a fiókod tulajdonjogát és kérheted annak törlését.

Személyiségi okok

Ha személyiségi okból szeretnéd kérni a fiókod törlését (például ha úgy érzed, hogy az inaktív fiókod negatívan befolyásolja a magánéletedet), ezt fontos kommunikálni az Instagram ügyfélszolgálata felé.

Azonban hangsúlyozni kell, hogy ennek ellenére is szükséges lehet bizonyítanod a fiókod tulajdonjogát.

jan. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!