Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonra váltanátok...

Milyen telefonra váltanátok iPhone XS-ről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Le szeretném cserélni az iPhone XS telefonomat. Nagyon szeretem a telefont, de sajnos már ott tartok, hogy az akkumulátora használhatatlanná teszi a telefont. Gyári akku van benne, de 78%-os és szó szerint pillanatok alatt lemerül, főleg mobilneten használva szinte számol vissza a töltöttség. Akkut akartam benne cseréltetni, de egy gyári akku kapacitás kijelzéssel 40 ezer Ft lenne, a telefont pedig 60 ezerért vettem használtan, így abszolút nem érné meg. Nagyon szeretem magát a telefont, az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel, nem vágyok nagyobb tudású telefonra egyébként. Ezek “fényében” ti milyen iPhonera váltanátok, ami nem a legfrissebb széria, de még megérné 2-2,5 évre?

CSAKIS iPhone jöhet szóba.

Köszönöm szépen előre is!

tegnap 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló gondolatokkal én iphone 13-ra váltottam, teljesen elégedett vagyok
tegnap 21:08
 2/4 anonim válasza:
iPhone 11-12 Pro
ma 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Én nem értem az ilyeneket, kell az iphone, de pénz nincs rá 😂
ma 08:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Közöd?
ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!