Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-on arcfelismerés után...

Iphone-on arcfelismerés után egyből feloldjon?

Figyelt kérdés
Iphone-on felismeri arcot, de a képernyőt fel kell pöccinteni. Hol tudom beállítani, h ezt ne kérje, amint felismer egyből feloldjon?

tegnap 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

"amint felismer egyből feloldjon?"

Amint felismer egyből felold! Kinyílik a lakat.

A feloldás nem jelenti azt hogy beadja neked a főképernyőt.

A főképernyőhöz a felpöccintéssel jutsz el.

Olyan beállítás nincs hogy a feloldással együtt bedobjon a féképernyőre. Soha nem is volt. Az ujjlenyomatos iPhoneoknál is ha nem nyomtál gombot, csak rátetted az ujjad akkor csak feloldott.

tegnap 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Androidnál volt, és mivel felesleges dolognak tartom, azt hittem ezen is lehet.

Köszi a választ!

tegnap 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Az iOS hű a nevéhez. Egy relatív elég alap funkció, minimális időbe tellne implementálniuk, és lehetőséget adni a felhasználóknak.

Az elmúlt években már-már kezd felzárkózni az iOS az Androidhoz funkciókban, de még mindig közel nem ad annyi lehetőséget.

tegnap 15:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok IOS ellenes, egyáltalán nem!

De ez egy felesleges funkció, nem értem valaki miért oldja fel, ha nem akarná használni. Nekem másodpercek amig reagálnom kell (munka), igy nem mindegy.

Van egy program, aminek folyamatosan, 0-24ben mennie kellene a telomon, ez a munkám. Sajnos elalszik, nem lehet beállítani, h folyamatosan menjen, nem érdekel a merülés. Egy sima semmire sem jó huawei telon (google nélküli) megy folyamatosan, akksinál be lehet állítani, h ne korlátozza, be aludjon el. Nekem ez a program kell a munkámhioz, de iphone nem tudja kezelni

A töltés nem rossz, de sokkal gyorsabban feltöltött a még a régi telom is, 35 perc elég volt neki, wennek jóval több kell (mondjuk 2023ban a iphone 15öt azzal reklázmozták, h usb c van benne...hm, miközben min 6-8 éve ez volt a telefonokban!

tegnap 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Persze azzal reklámozták, mert felső nyomást kaptak az EU-tól, miszerint ha nem váltanak a sztenderd, mindenhol elfogadott USB-C-re, akkor nem forgalmazhatják az iPhone-okat az EU-ban.

"2022 szeptemberében az Európai Parlament véglegesen megszavazta azt a jogszabályt, amely előírja, hogy 2024 végéig minden okostelefonnak USB-C csatlakozóval kell rendelkeznie. Ezt a törvényt az Apple számára is kötelező volt betartani, így az iPhone 15 szériának is meg kellett felelnie ennek az előírásnak."

Jogos lépés volt.

tegnap 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as csak az idióta iPhonefikázós dumát tolod. Közben fogalmad sincs miért úgy működik ahogy.

Jól van úgy ahogy működik.

Kérdező nemtudom mire kell neked sok másodperc. Én megfogom a telefont, felhúzom és közben már a faceid fel is oldott. Nincs 1 másodperc. Ennyire nem lehetsz fontos ember hogy ennyit nem bírsz ki. Ráadásul ha kikapcsolod a faceid-t és a jelkódot akkor sem lesz gyorsabb, mert akkor is fel kell húzni a zárolt képernyőt. Gondolom droidnál is kell valamit csinálni ahhoz hogy a lezárt képernyőről a főmenübe kerüljünk Vagy ott nincs is zárolási képernyő??

tegnap 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy nem úgy működik, ahogy te szeretnéd. Én tényeket fejeztem ki, miszerint az iOS még mai napig közelében sincs az Androidnak testreszabhatóság, és funkciók terében. Ez nem hadititok, tény.

Kifejezetten nem utálom sem az Apple-t, sem az iOS-t. Ahogy említettem, az elmúlt években kezdenek feljönni ilyen téren, de ettől függetlenül még rengeteg 'alap' kényelmi funkció hiányzik a rendszerükből.

ma 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!