Karacsonyra mobil telefon?
Szerintem ha tudod fixen, hogy milyen telefonmárkát, milyen műszaki jellemzőkkel ellátott telefont kedvel az illető, akkor oké. De ha nem ez a helyzet, inkább csak pénzpazarlás a másnak való telefonvásárlás.
Én pl. több márkát kipróbáltam, de én mindig a Samsunghoz térek vissza. Őszintén, nem őrülnék ha valaki adna egy Xiaomit vagy Huaweit. Persze, értékelném a gondolatot meg a pénzrááldozást, de akkor is úgy érezném, hogy én nem ezt választottam volna.
Szóval most nyilván ha az ember vesz a 15 éves gyerekének új telefont, az más tészta, de szerintem egy felnőttnek, aki eddig is saját keresetéből vette a telefonjait, érdemes szem előtt tartani a saját preferenciáit. De ez ugyanúgy van minden drágább dologgal. Csak akkor vegyél, ha fixen tudod, hogy azt választaná ő is, vagy pedig ajándékkártya/boltban való együtt vásárlás.
Nekem vett a férjem Telefont karácsonyra de Telefont én néztem ki tudtam milyen márkájut szeretnék stb olyan lett.
De ha nekem valaki ugy venne Telefont hogy nem ismeri melyik márka a kedvencem AZ könnyen vissza IS küldheti AZ üzletbe azt Telefont.
Milyen Telefonod Van Most és milyen Telefont kaptál Ami nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!