Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Karacsonyra mobil telefon?

Karacsonyra mobil telefon?

Figyelt kérdés
Vennel partnerednek új telefont karacsonyra meglepeteskent? Úgy hogy mondogatja hogy lassu a telefonja, de nem mondaná, h venni kéne ujat. Azt se tudnad milyen telot akarna. Hát nálunk ez történt, vett a ferjem egy új telot, és hat egyszeruen nem tetszik. Egy másik markat vett, nem olyat, ami most van. Egy olyan tulajdonsagot nem tud a regim, ami úgy érzem egyszeru, megis ez az uj nem tudja, nem is lehet megkerulni, appot se talaltam, ami megoldana. Annyira a mindennapjaimhoz nott ez a tulajdonsag, h nem szivesen mondanek le róla. Nem érdekel, h emennek jobb a kameraja, meg hasonlók. Meg egy evig nem akartam legalább ujat venni, és épp most taglaltam neki, h nem veszek szivesen új telefont mert akkor mindent ujra kell tanulni esetleg. Ebből arra is kovetkeztethetett volna h ugyanazt a markat biztonsagosabb venni. Korabban ezt egyebkent mondtam is neki, és a gyereknek pont ugyanazt a telot vettem és o is nagyon szereti. Draga is volt ez az uj. Igaz már szinte mind ilyen aru. Most en vagyok a gonosz h nem tetszik. Ha az az egy funkcio rajta lenne nem lenne semmi bajom. Tudom h ez hjen hangzik. De megkerdeztem tőle h ő akarna e ha én vennek neki telefont...hat nem. Nem csinalunk belole vitat, csak az zavar h az o elkepzeleseit tartotta szem előtt és nem azet, akinek vasarolt. Nem igazán figyelt oda. Latott egy chilli villi telot ami iden jött ki, csupa jó ertekekkel, biztos jó lesz, megvette. Probaljuk majd visszavinni, hátha. (Nem Magyarorszagon lakunk, itt kulfoldon van esely h nem nezik meg és hisznek neked h vmi gigszer van a teloval, tudom, nem szep) Nektek mik a tapasztalaitok drága ajandekokkal, amik nem tetszettek a fogadonak.
ma 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tudod fixen, hogy milyen telefonmárkát, milyen műszaki jellemzőkkel ellátott telefont kedvel az illető, akkor oké. De ha nem ez a helyzet, inkább csak pénzpazarlás a másnak való telefonvásárlás.

Én pl. több márkát kipróbáltam, de én mindig a Samsunghoz térek vissza. Őszintén, nem őrülnék ha valaki adna egy Xiaomit vagy Huaweit. Persze, értékelném a gondolatot meg a pénzrááldozást, de akkor is úgy érezném, hogy én nem ezt választottam volna.

Szóval most nyilván ha az ember vesz a 15 éves gyerekének új telefont, az más tészta, de szerintem egy felnőttnek, aki eddig is saját keresetéből vette a telefonjait, érdemes szem előtt tartani a saját preferenciáit. De ez ugyanúgy van minden drágább dologgal. Csak akkor vegyél, ha fixen tudod, hogy azt választaná ő is, vagy pedig ajándékkártya/boltban való együtt vásárlás.

ma 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem vett a férjem Telefont karácsonyra de Telefont én néztem ki tudtam milyen márkájut szeretnék stb olyan lett.

De ha nekem valaki ugy venne Telefont hogy nem ismeri melyik márka a kedvencem AZ könnyen vissza IS küldheti AZ üzletbe azt Telefont.

Milyen Telefonod Van Most és milyen Telefont kaptál Ami nem tetszik?

ma 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
És mi az a funkció ami a régin rajta van az új telón meg nincs?
ma 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kockázatos drága műszaki dolgot venni pont az ilyenek miatt. Viszont ez sok másra is igaz, pl. karórára, parfümre, talán a meglepetést kéne végre kiiktatni a dologból. Mindenesetre szerintem adj neki egy esélyt, hátha tud 1-2 olyan dolgot, amit a régi nem. Aztán legfeljebb eladod, ha mégsem tetszik.
ma 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
32%
Ez a "karácsonyra mobiltelefont" dolog már iszonyatosan gáz. Persze a szolgáltatók ezt tolják az arcodba.
ma 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd szóljatok ha kijött a kérdés szinkronos verziója! Köszi!
ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!