A Samsung Galaxy A16 4G most 6év biztonsági és 6év szoftver frissítést kap, vagy 6év szoftver és 7év biztonsági frissítést kap?
Hat év főverzió frissítésről tudok. De igazából szerintem egy majdnem teljesen lényegtelen, egy ilyen olcsó, alsó kategóriás hardverrel szerelt telefont aki jót akar magának, nem fog megtartani 6-7 évig...
A 4 giga memóriás telefon szerintem szenvedés lesz pár év múlva (és most sem ideális, közelről sem ennyi memória), a 8 gigás verzió ára pedig írtó magas, akkor ennyiért már inkább választanám az A35-öt, a 6 giga memória ellenére is sokkal jobban jársz vele. Mondjuk az biztos, hogy az A16 is akkor lesz igazán majd jó vétel, ha eltelt legalább fél év.
Ha te hosszú távon szeretnél egy eszközt használni, akkor pont nem érdemes a legelső, legolcsóbb ajánlatra rárepülni. Sokkal-sokkal fontosabb lesz a felhasználói élmény szempontjából 4-5 év múlva az, hogy van-e még plusz 2-4 giga ramod meg valamivel erősebb processzorod, mint hogy most éppen az aktuális droidod van-e vagy egy 2 évvel régebbi...
Ha van még pénzed, akkor hosszú távon sokkal jobban jársz a Samsung háza táján mondjuk egy A35-tel vagy A55-tel.
Ha meg kevés a pénzed, akkor nem javasolnám az A16-ot, jelen állás szerint szerintem a tudásához képest eléggé túlárazott. A szoftveres támogatás hosszúsága impozáns, de netezésnél totál tök mindegy, hogy naprakész-e az Android. 2-3 év főverzió frissítést meg kb. mindenki ad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!