Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valahogy le lehet tölteni a...

Valahogy le lehet tölteni a Pokémon go-t?

Figyelt kérdés
Huawei nova 9 SE-telefonra eddig sehogysem tudtam letölteni a Pokémon go-t. Erre a telefonra elvileg nem is lehet... Van rá esetleg valamilyen mód..szervízbe esetleg tudnának kezdeni vele valamit?

#Pokémon GO #Huawei Nova 9 SE #Google nélküli telefon #EMUi 12.0
dec. 23. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
dec. 24. 09:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam és nem jó..nem sikerült
dec. 24. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem települ, vagy feltelepül, de nem indul el?
dec. 25. 23:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Feltelepül de sajnos nem indul el..azt írja nem kompatíbilis..hmm ezt nem lehet valahogy megoldani akkor?
dec. 31. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, veszel egy új telefont. Nem értem, hogy miért vesz valaki ilyen szutyok Huawei szemeteket, amiken semmilyen Google szolgáltatás nem megy. Gondolom a Pokemon Go ezer ilyet használ.

Itt egy kerülő megoldás, ami talán még működik, de továbbra is az új telefont javaslom és hogy többet a büdös életbe ne menj a közelébe a Huaweinek, ha nem akarod magadat szivatni feleslegesen:

[link]

jan. 1. 20:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Használtan vettem "Huawei p40,,nek.. Aztán kiderült,hogy nem is az..de elvileg ha p40 lenne se vitte volna a játékot.

Megnéztem a linket és sikerült megcsinálni a játékot,köszi szépen! Tavasszal tudok venni majd egy Honor 200 lite-et,olyan volt de az a páromé lett :)

jan. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!