Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilom miért nem telepíti a...

Mobilom miért nem telepíti a frissítést?

Figyelt kérdés

Redmi mobilom rendszer frissítést ír, letölti, de amikor frissítés elindulna, kiírja, hogy nincs elegendő tárhely és szabadítsak fel.

De az a furcsa, hogy a frissítő csomag 1.6Gb, a szabad hely 10Gb.

Tehát bőven van tárhely és még volt, hogy töröltem 10Gb adatot, de akkor sem települ a frissítés.

Mi lehet a gond?

ma 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
1.6gigát letölt, csomagolja, telepíti. Nem 1.6 giga szabad hely kell neki, hanem több.
ma 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
1-es na de mennyivel több szabad hely kell? Mert a kérdező szerint 10 GB szabad hely van. Akkor mennyi az annyi? Vagyis mennyi szabd hely kell egy telepítéshez?
ma 16:48
 3/4 A kérdező kommentje:
De miért kell annyival több?
ma 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

10 giga az nagyon piros határos már. Konkrét számot én se tudok mondani, de amit te is meg tudsz gépen nézni, ha letöltesz egy állományt ami pl 1 giga, az ugye 1 giga helyet foglalt. Ha elkezded kibontani, az nem 1 giga lesz, hanem több. Konkrétan nem lehet megmondani, hogy mennyivel, mert az függ pár dologtól, de ha csak 1.2gigia is, az már mindjárt 1 giga + 1.2 giga tárhelyet jelent. Majd ugye még valamit telepíteni is akar, amihez megint kell neki a tárhely bizonyos része.

Te mondtál 1.6gigát, amit ha kibont lehet van 2 giga is. Az már úgy 3.6giga. Nem tudom hogy telepítve mennyi lenne az állomámy. A program elég ha számolgatja ezeket. Persze a telepítő telepítés után törlődik, de addig viszont kell.

10 giga szabad tárhelynél szerintem már figyelmeztetést is kaptál, hogy kevés a tárhelyed.

ma 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!