Találtatok Temu-n extra jó okosórát?
Gondolok a megjelenésre és extra funkciókra mint az nfc, gps.
link is jöhet
Temun elektronikai eszközt soha ne vegyél!!!
Főleg, ha lítium aksis! (Már ha van benne egyáltalán bármi, a homokon kívül.)
Kollégám vett egy robotporszívót 19999 forintért.
Egy müanyag játék robotporszívót kapott:D
A hülye még el is mesélte nekünk, 1 hétig ezen röhögtünk
Azt biztosan nem a temuról vette.
A világ legnagyobb webáruháza nem fog ekkora baromságot csinálni.
Kamu.
Extra jót nem fogsz kapni azokat kapod meg ott is amit a magyar webáruházak hírdetnek drágábban, de ők is Kínából rendelik.
Semmivel sem jobb amit itt adnak hét-15 ezer között mint amit onnan veszel, tulajdonképpen ugyan az.
2 munkatarsam is vett wireless ilyen csontrezgos fulhalgatokat, valami 140 euro darabja. Azt kaptak amit rendeltek, honapok ota hasznaljak. Masok is vettek egyeb elektronikai cikket.
Nem tudom hogy extrem szerencsesek-e, en onnan csak olcso egyhasznalatos dolgokot rendeltem.
Én nemhogy elektronikai, de semmit nem rendelnék a Temuról!
TEmu helyett inkább KAmu az az oldal!
Csak nemrég jelent meg, de már egyből kötekszik - nem jó neki az utánvét, csakis előre utalással lehet fizetni, ez már egyből gyanús nekem! Amondo vagyok, szerintem a minőséget lesz#rva és a vevőket átverve a saját hasznát akarja minél előbb stabilan tudni!
Egyik kolléganőm meg ráadásul a körülményes szállítás miatt “tépte a haját”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!