Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megbízható áruház (online),...

Megbízható áruház (online), ahol felújított iPhone-t tudok vásárolni?

Figyelt kérdés

Elegem lett az Androidbol, viszont nem szeretnék sem részletre sem pedig 250.000ft-nal drágábban telefont venni.

Egy olyan készüléket szeretnék ami minimum 3-4 évig gond nélkül működik.

Elképesztőnek tartom, hogy ennyire irreálisan drága lett minden telefon készülék, viszont munkám miatt elengedhetetlen a megbízható készülék.

Szóval meg vagyok lőve .

Normális válaszokat előre is köszönöm, örülnék ha kapnék érdemleges válaszokat.

#mobiltelefon #Android #iPhone #Telekom #megbízható webáruház #Felújított iPhone
ma 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rejoy. 2 év garanciát adnak és korrekten tesztelik a készülékeket.
ma 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utána is nézek!
ma 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom. 250 ezerért már a bőven megbízható 4-5 éves szoftveres támogatással rendelkező telefonok között lehet könyékig turkálni (sőt, a feléért is...). Ennyiért már lehet Pixeleket (8, 8a), Samsungokat (S23, S24FE, S23FE, A55) venni magasabb ligákból.

De ha mindenképp iPhone kell ennyiért, akkor én hagynám a francba a felújított telefonoka, 250 ezerért már éppen el lehet csípni szürke importos iPhone 14-eket ilyen-olyan GSM boltokból. Ezekre is lesz 1 év Apple világ garancia*. Egy használt telefonra se nagyon kapsz többet, ez meg mégiscsak vadiúj, karcok, sérülések nélkül, teljesen új aksival.

De ha maradnál a használtnál: Rejoy, vagy már a nagyobb szolgáltatók is árulnak felújított készülékeket: Telekom, Vodefone, stb.

*Elvileg egy 250 ezer forintos új telefonra járna 3 év garancia a magyar törvények szerint, de egy Jóska Pista GSM, ami 250-ért ad egy iPhone 14-et úgyis megszűnik addigra... Ettől függetlenül az 1 év Apple gari akkor is meglesz.

ma 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A rejoyt én is tudom ajánlani, szerintem ők az egyetlen normális felújitott telefont árusitó cég, már adtam el náluk gyors az ügyfélszolgálatuk minden kérdésemre választ adtak, a telefont tesztelték, az igért árat meg is kaptam. Sok rejoy koppintás van de azokról nagyon vegyes vélemények vannak. Máshonnan nem vennék használtat, felújitottat sem, ilyen nevek vannak még hogy Showme meg Novaphone de azok utángyártott alkatrészt tesznek bele, és sok a panasz hogy átírják az akksi %-ot.
ma 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!