Megbízható áruház (online), ahol felújított iPhone-t tudok vásárolni?
Elegem lett az Androidbol, viszont nem szeretnék sem részletre sem pedig 250.000ft-nal drágábban telefont venni.
Egy olyan készüléket szeretnék ami minimum 3-4 évig gond nélkül működik.
Elképesztőnek tartom, hogy ennyire irreálisan drága lett minden telefon készülék, viszont munkám miatt elengedhetetlen a megbízható készülék.
Szóval meg vagyok lőve .
Normális válaszokat előre is köszönöm, örülnék ha kapnék érdemleges válaszokat.
Hát én nem tudom. 250 ezerért már a bőven megbízható 4-5 éves szoftveres támogatással rendelkező telefonok között lehet könyékig turkálni (sőt, a feléért is...). Ennyiért már lehet Pixeleket (8, 8a), Samsungokat (S23, S24FE, S23FE, A55) venni magasabb ligákból.
De ha mindenképp iPhone kell ennyiért, akkor én hagynám a francba a felújított telefonoka, 250 ezerért már éppen el lehet csípni szürke importos iPhone 14-eket ilyen-olyan GSM boltokból. Ezekre is lesz 1 év Apple világ garancia*. Egy használt telefonra se nagyon kapsz többet, ez meg mégiscsak vadiúj, karcok, sérülések nélkül, teljesen új aksival.
De ha maradnál a használtnál: Rejoy, vagy már a nagyobb szolgáltatók is árulnak felújított készülékeket: Telekom, Vodefone, stb.
*Elvileg egy 250 ezer forintos új telefonra járna 3 év garancia a magyar törvények szerint, de egy Jóska Pista GSM, ami 250-ért ad egy iPhone 14-et úgyis megszűnik addigra... Ettől függetlenül az 1 év Apple gari akkor is meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!