Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy elfeledett iphone 6s...

Van egy elfeledett iphone 6s en és a jelkódot elfelejtettem. Hogyan lehet átlépni a jelkódot?

Figyelt kérdés

Jó ideje megvan az iphone 13 am és mostanában gondolkodtam, hogy ránézek a 6s re. Csak a jelkódját felejtettem el.

Jelenleg le van tiltva a probálkozás és időt sem ír ki. Ez lehet baj.

Próbálkoztam iclaudból gépről de addig nem engedi az iclaudos formázást ,amíg nem kapcsolódik a nethez. Viszont a nethez nem tudok csatlakozni mert nem jön fel a control center. Szóval így nem sikerült.

Másik: gépre rádugtam és recovery módba akartam tenni. Bekapcsoló gomb plusz home gomb lenyomása. Home gombom nem működik a kisegítő gombom van de így nem lépett bele.

Kérdés, hogy mit tudok ilyenkor tenni, hogy átlépjem a jelkódot?

ma 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Add vissza a telefont a jogos tulajdonosának.
ma 06:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad ott van, hogy próbáltam icloudból. Azaz be vagyok jelentkezve, saját telefonom. Köszi, hogy hozzá tudtál szólni nagy segítség vagy.
ma 07:04
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Összes kombinációt megprobálod.
ma 07:10
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

Mesterséges intelligencia mond ezt-azt (nem mondom, hogy biztosan segítene), de ha bemásolom a választ, általában beleköt valaki.

Így már nem mer segíteni az ember.

Kötekedő alakok miatt.

ma 07:35
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Na te aztán nagyon hiányoztál ide.
ma 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Mérnök... 1. ki is szokott kötekedni? Igen, te! A másik főkekeccel (sz..y) minden kis vesszőbe beleköttök csak hogy kiprovokáljatok egy veszekedést, utána meg jelentgetitek a népeket. Persze érdemi választ nagyon ritkán kapunk tőletek. Gratulálok Bomlasztómérnök Úr! 2. Nem kell ilyen kérdéshez AI-s válasz amikor az Apple Supporton ott van minden, csak meg kéne keresni. Mérnököknek tiltott a google használata?

Kérdező a jelkódot nem tudod átlépni, csak visszaállítani a készüléket - minden adat el fog veszni.

Így kell:

[link]

Vagy próbáld DFU módban:

[link]

Ha a telefonon nem jelenik meg semmi akkor lehet nagyon le van merülve. Hagyd töltőn legalább fél órát, be fog kapcsolni ha eléri a szükséges töltöttségi szintet és ezután mehet a recovery mode.

ma 08:54
 7/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"tiltott a google használata?"

Igen, van itt egy alak, amelyik még abba is bele szokott kötni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..

18. beköpés. Meg előtte a 8.-ban is már kezdi.

"Igaz, ezerszer ezren leírtuk, leírták: Nem kérünk olyan választ mikor a kérdés be van másolva a google keresőbe és ide van téve mert azt bárki meg bírja oldani. Saját tudásból, tapasztalatból származó válaszokat viszont mindenki örömmel fogadna."

Normális?

...és arcátlanul leminősítik a korrekt segítő választ, önmagára pedig nyomogatja a zöldeket.

ma 09:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
ma 09:46
 9/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ha zárult, akkor témán kívül engedtessék meg még valami.

Nem reagáltam a 6. sértegetéseire, de nem azért, mintha elfogadható lenne, csak nem akartam feleslegesen terelni a témát.

Ha kértem is korábban intézkedést, azt csak szabálysértő, durván sértegető beírásra lehetséges, de akkor jogos is. Még arra is volt példa, hogy ráhagytam, hadd járassa le magát az illető.

Sokkal gyakoribb, hogy normális válaszokba kötnek bele, amihez sok esetben köze sem lenne (nem hozzá szóltam), de ha még rendes érvekkel, az hagyján.

De nem tisztességes érvekkel szól, csak személyeskedik.

Úgyhogy a 6. beírás is csak ilyen eltorzult rosszindulatú sértett sértegető, egyáltalán nem elfogadható, inkorrekt.

Nem tudom, mit akarnak elérni az ilyenek, tényleg el kell már menekülni az oldal látogatásától ilyen összeférhetetlen alakok miatt, de ez már felháborító egyébként, ez a szemét munka, amit itt művelnek egyesek.

ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!