Ha én egy telefonszámot letiltok, akkor mit mond be az automata annak a hívó félnek (személynek), aki engem arról a számról hív? (vagy semmit, csak egyszerűen bontja a vonalat?)
Figyelt kérdés
ma 11:03
1/5 anonim válasza:
Milyen automata?
Nem bont semmit.
A telefonod kezeli ilyenkor a hívást, és olyan lesz, mint amikor te a piros gombbal lenyomod, foglalt jelzést kap a hívó fél, amiből lehet tudni, hogy letiltottad a számát.
3/5 anonim válasza:
Ha a telefonodon tiltasz le valakit akkor a hívás beérkezik a telefonodra, a telefonod felismeri a szám alapján hogy tiltott és bontja a vonalat. Tehát egyet ki fog csengeni és utána azt a szaggatott hangot hallja a hívó mint amikor kinyomod a hívást.
4/5 anonim válasza:
ha le tiltasz egy számot akkor neked ki sem cseng és nem is látod hogy kerestek .
én tiltotam mår le szåmot .
5/5 anonim válasza:
"ha le tiltasz egy számot akkor neked ki sem cseng és nem is látod hogy kerestek ."
Azért ez nem így van.
A GSM rendszeren ugyanúgy végbemegy minden, mintha nem lenne tiltva. Egyébként ki tudná hogy ki az aki hív, és lehet-e fogadni vagy sem?
Többnyire vissza is lehet nézni, hogy milyen aktivitások voltak a tiltott számról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!