Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek milyen még a galaxy...

Kinek milyen még a galaxy A52s 5g?

Figyelt kérdés

Nekem még egész gyors de néha már vannak beakadások. Vennék újat de csak ilyen alap dolgokra használom. (Netezés,telefonálás, youtube,bankolás)

Kinek van ilyen telója és mikor tervezi lecserélni?

Android 14 fut most az enyémen. Köszi aki megosztja a gondolatait. :)

dec. 12. 23:57
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Apám az enyémet használja, az akksija már nem a régi, de nincs semmilyen baja, nem akad neki. Ezekkel amikre te használod, alapvetően nem jellemző az akadása, apám is ezeket csinálja vele.
dec. 13. 07:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat: mindegyik telefonban lesznek mikrolaggok. Anno én is az A52s és egy annál 3x drágább iPhone között tanakodtam, de gondoltam egyszer élünk: megvettem az almás telefont. Tök jó, de az is ugyanúgy beszaggat simán már ennyi idősen. És nekem ne hazudja azt soha senki, hogy az övé nem, mert direkt figyelem másokét, mindegyik ugyanúgy mikrolaggol. :)
dec. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!